Lymfedrainage & Voedingsadvies
Paarden

CPL-voedingsconsult 
Voedingsconsult en begeleiding bij CPL. In alle stadia van CPL
In dit voedingsconsult ontvang jij adviezen op maat, uitgewerkt per mail. incl. beenverzorgingsadviezen en begeleiding van mij na ontvangst van de pdf met adviezen.

Heeft jouw Paard CPL of vermoed je CPL dan help ik jou graag. Als professioneel lymfedrainage therapeut en voedingsadviseur heb ik jarenlange ervaring met CPL mét goede resultaten. CPL komt in vele gedaantes en stadia voor. Een CPL voedingsadvies kan je zien als een traject. Want jij ontvangt voedingsadviezen (per mail in pdf zodat je het rustig een aantal keer kan doorlezen) en ook ontvang je adviezen voor de beenverzorging. Indien nodig adviezen voor mijtenbestrijding én je leert hoe je na een mijtenaanval jij jouw paard onaantrekkelijk maakt voor mijten. De kans dat mijten of ander ongedierte herhaaldelijk terugkomen is namelijk zeer aanwezig. 
Na ontvangst van de adviezen kan je mij vragen stellen per whatsapp en begeleid ik jou en jouw paard.

12 jaar praktijk ervaring met CPL:
Naast theoretische kennis en jarenlange ervaring met CPL als lymfedrainage therapeut, heb ik ook persoonlijke ervaring met deze nare aandoening, want ik heb zelf een trekpaard met CPL. Daardoor weet ik als geen ander, wat jij als eigenaar doormaakt. Zelf heb ik in het verleden heel veel 'fouten' gemaakt, die mogelijk zijn CPL tóen verergert hebben. Ik deed dat uit onwetendheid en met alle goede bedoelingen, ik had er in die eerste jaren niet voldoende kennis over voeding en management bij een CPL-er en dacht dat ik hem kon helpen met de tips die op Facebook te lezen waren ...
Zoals de meeste eigenaren dacht ook ik, eerst dat het mok was. Helaas lijkt CPL in het beginstadium vaak op mok. Het geluk voor jou is, dat ík in het verleden al die fouten al heb gemaakt en jouw paard daar nu voor kan behoeden. Ervaring heeft mij geleerd dat juiste voeding  (in combinatie met manuele lymfedrainage) het proces van CPL kan stoppen. De CPL blijft dan stabiel. De 'P' van Progressief gaat uit de CPL. 
Wanneer jij jouw paard met CPL van binnenuit wilt ondersteunen met de juiste voeding, stuur mij dan vrijblijvend een appje. 

Groetjes,
Marjan Cornelis
App 📲 06 - 396 374 03

Aan deze pagina wordt gewerkt, neem binnenkort weer een kijkje

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram